Translate

Les



Ik wil op les. Schilderles. Een stok achter de deur om te schilderen, en ook weer nieuwe dingen leren. Inspiratie opdoen, technieken leren en de frustratie voelen van dingen die niet lukken, je ergens doorheen stampvoeten, en uiteindelijk is daar de voldoening wanneer je iets met je eigen handen gemaakt hebt. En het ook nog ergens op lijkt.
Dus orienteer ik me hierop. Vanmiddag in het CS gebouw (een verzamel gebouw voor creatieve ondernemers hier in Dordrecht) eens rondgekeken. Er zijn verschillende kunstenaars die lessen geven, of losse workshops. Ook heb ik het aanbod van ToBe gezien. Er zijn schilderwerkplaatsen, lessen om een portfolio te maken voor kunstacademie of een soortgelijke opleiding. Lijkt me mooi, naar de academie. Misschien later als ik groot ben....
Er is in Groningen (was het maar hier) een mooie opleiding voor schilderkunst, de klassieke Academie.
Gewoon maar verder dromen, he.


Inmiddels heb ik ook wel geleerd dat later al lang begonnen is. Dus...ik ga op schilderles! Gewoon hier, ergens in de buurt. En dan later...zien we wel weer verder.



Reacties

  1. Tja, dat zul je altijd zien: ik woon wél in de buurt van Groningen, maar alles waar ik heen wil is juist altijd in het Westen haha. Persoonlijk vind ik het heerlijk om als afwisseling op de decoratieve verftechnieken (waar soms veel precisie en techniek bij komt kijken) veel meer intuïtief te werken. Zo van: een kloddertje roze hiehiehiehier :) Maar aan de andere kant kun je pas freewheelen als je de techniek beheerst hè?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je een vraag of een opmerking? Ik lees graag je berichtje!

Populaire posts