Translate

Open Atelier


Afgelopen zaterdag was het atelier van Kraak Decoreert open voor bezoek. Een prachtige dag met mooi nazomerweer. Een aantal mensen kwam het atelier bekijken door de aankondiging op het bord aan de weg, en waren verrast door de leuke stop tijdens hun fietstocht. Verder kwamen vrienden, familie, oude en nieuwe cursisten en belangstellenden uit de omgeving het feestje meevieren. Verhalen, tijd en kleur delen met mensen, ik doe het graag...


Reacties

  1. Wauw Corine, I'm impressed! Je hebt zo'n heerlijke hoge en lichte ruimte daar. Is het ver van je huis? Lijkt me heerlijk zo'n groot atelier, maar ik kies er vooralsnog voor om het te doen met een kleinere ruimte. Dat is zo lekker dichtbij (2 meter lopen haha). Zo kan ik gemakkelijk heen en weer pendelen tussen huis (waar ik mijn computer heb), mijn atelier en onze webshopopslag/bedrijfsruimte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ligt zo'n 13 km verderop, uit de stad, en landelijk. Ik heb ongeveer 20 m2 en het voorzoldertje. De ruimte eronder kan ik incidenteel gebruiken. Ik moet idd goed bedenken wat ik nodig heb of mee moet nemen, kan niet even 's avonds heen en weer...Maar deze plek...ik bof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eindelijk heb ik je atelier gezien. Koffie, koek, mooie kleurrijke werkstukken, je doeken, (voor mij nostalgische) stalgeuren, het septemberzonnetje, een gesprek van hart tot hart, de heen- en de terugreis door de mooie Waard, veel indrukken. Even tot rust gekomen na een drukke week....onbetaalbaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je een vraag of een opmerking? Ik lees graag je berichtje!

Populaire posts